Pembekal Benih Durian Belanda

pembekal-benih-durian-belanda

Tanaman Durian Belanda semakin hari semakin mendapat tempat di kalangan pengusaha tanaman buah-buahan. Ada yang mula menanam secara selingan di dalam ladang buah-buahan dan ada juga pengusaha yang baru berjinak dengan tanaman ini. Ini kerana harga buah durian belanda di pasaran runcit boleh mencecah sehingga RM20/kg. Ini menjadikan tanaman durian belanda berpotensi untuk dikembangkan.

Kini, ramai pengusaha sudah mula mencari pembekal benih durian belanda bagi mendapatkan anak pokok untuk ditanam secara sampingan di kebun atau di sekitar rumah

Jika anda mencari pembekal benih durian belanda dengan harga yang berpatutan silalah menghubungi pihak kami. Kami menawarkan benih durian belanda yang berkualiti dengan harga istimewa sekiranya anda membeli dengan kuantiti yang lebih dari 10 pokok, 50 pokok atau 100 pokok ke atas.

Buat masa ini kami hanya membekalkan atau menjual benih durian belanda secara sambilan di tepi rumah sahaja. Jika ada rezeki, tidak lama lagi kami akan berpindah ke kawasan yang lebih selesa.

 

3 comments

  1. saya memerlukan enih durian belanda
    Bagaimana cara untuk saya hubungi pihak Tuan, atau tuan hubungi saya di talian
    0174818356 Mohamad Akmal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *